onsdag 21. december 2005 kl. 01:00

Jeg lever!

Jeg er her til aften kommet online - ONLINE! - i min nye bolig på Kongens Vesterbro. Elektrikerne har efterhånden huseret her længe, men nu er der (bl.a.) installeret ethernetstik i alle værelser (trådløst internet er døgnflue). Via krydsfeltet i køkkenet har jeg koblet kontoret til ejendommens internetforbindelse, og pludselig blev det et rigtigt hjem (dog uden fastnet). Hvis altså man ser bort fra, at resten af lejligheden pga. istandsættelsesarbejderne stadig ligner et bombet toilet.

Jeg har desuden i dag indkøbt mine sidste julegaver. Jeg hader det lort, og hvert år slår jeg mig i tøjret. Men familien er benhård, og der bliver ej rørt ved min gamle jul, så jeg retter ind. Og når indkøbene er overstået, og man lykkeligt har glemt, hvordan man travet rundt i timevis på grådens, udmattelsens og vanviddets rand for til sidst at betale uhyrlige summer for et eller andet tilfældigt, som kan fås til det halve om tre uger (eller allerede nu, hvis man havde tid til at lede efter det eller at købe det online) - ja, så glæder jeg mig til at holde jul og se, om gaverne falder i god jord.

Ja, livet er atter værd at leve.

Kommentarer

  1. af Preben - onsdag 21. december 2005 kl. 16:51

    Godt at høre, at du igen er dukket op til overfladen igen. Og at julegaverodet er overstået - du heldige asen. Tillykke med det altsammen! Du skulle prøve at få svigerhalløj og nevøer og niecer.

  2. af Peter Brodersen - onsdag 21. december 2005 kl. 18:25

    Velkommen tilbage til universet med de flyvende Opasia-grise, og tillykke med det rigtige hjem!

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.