Right on targIT
tirsdag 2. august 2005 kl. 08:37

Gode gamle TDC

Gad vide, om TDC godt vidste, at ITST's teleprisguide ville konkludere, at det ofte er billigere at bruge mobilen i stedet for fastnettelefonen?

I hvert fald reklamerer TDC nu med, at "Et rigtigt hjem har fastnet!" Ikke noget med økonomiske argumenter, bedre samtalekvalitet eller forsyningssikkerhed (okay, lidt langt ude, men bær over med mig), næ nej, "et rigtigt hjem har fastnet".

Det kan vi andre så grine af, men mange års erfaring siger vel TDC, at når firmaet efter ni års konkurrence på telemarkedet i Danmark stadig har så høj en markedsandel, så er det jo i hvert fald ikke økonomien, folk kigger på, når de vælger telefonløsning. Og så kan et argument om, at hvis et hjem skal være rigtigt, så skal der være fastnet installeret, jo være lige så godt som pris, kvalitet eller noget tredje (relevant).

Der er lang vej endnu.

Kommentarer

  1. af Tobias Tobiasen - torsdag 4. august 2005 kl. 14:42

    TDC har et produkt der virker og prisen er for lav til at folk gider bøvle med at skifte. Så indtil der kommer noget der er meget billigere end TDC og virker lige så godt (Både teknisk og mht. at til at sende rigtige regninger) så bliver TDC ved med at have deres markedandel.

  2. af Erik Børsting Hansen - torsdag 10. august 2006 kl. 22:44

    Musimi.dk - fastnet til 7,50kr/måned.. Har selv brugt det til konens ringerier.. Der nu engang forskel på når hun har ævlet i 60 minutter á 8 øre istedet for 60*69øre..

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.