Right on targIT
torsdag 5. januar 2006 kl. 16:36

TDC og klynkeri

Samme dag, som Comon kan fortælle, at TDC opfordrer konkurrenterne til at stoppe klynkeriet, bringes en lille artikel i JP (mens linket endnu varer), som fortæller, at TDC er klar til at skrotte sit kobbernet. Som der står i artiklen: "I stedet vil TDC hoppe med på den digitale bølge domineret af såkaldte ip-platforme og brug af lynhurtige fiberkabler."

Vi lader den lige stå et øjeblik. De af bloggens læsere, som ikke er så velbevandrede i området, kan nedenunder læse, hvor stupidt TDC har opført sig. Andre kan stoppe her.

---

Jeg mindes ellers at have hørt megen klynkeri fra TDC om ulovlige subsidier, unødvendig infrastrukturinvesteringer, idiotiske forretningsplaner osv. om el-selskabernes fiberkabelinvesteringer i det forgangne år. Der var ingen grænser for, hvor godt deres kobbernet var, og at det snildt de næste mange år kunne klare danskernes båndbreddebehov. Nu mindre end nogle måneder efter, at TDC (endeligt) måtte opgive at stikke en kæp i elselskabernes fibernetudrulning, indrømmer TDC så selv, at deres kobbernet åbenbart alligevel ikke er så godt.

Det sjoveste er snart, at hvis TDC for tre-fem år siden havde meldt ud, at firmaet ville opgradere dets kobbernet til fiber, så havde der ikke været et eneste elselskab, der havde turdet gå i gang med de voldsomme investeringer, som en fiberkabeludrulning er. TDC har kun sig selv at skælde ud for den situation, de i dag sidder i.

Og hvad angår klynkeri i den danske telebranche, så er der efter TDCs forgæves korstog mod elselskaberne ingen over og ingen ved siden af TDC.

Kommentarer

  1. af Christian Schmidt - torsdag 5. januar 2006 kl. 19:16

    Det er altid et godt retorisk trick at beskylde sin diskussionsmodpart for at klynke.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.