Right on targIT
onsdag 28. december 2005 kl. 14:39

ITST spekulerer i juleferien

Gad vide, om IT- og Telestyrelsen (ITST) godt var klar over, at man måske havde en lidt dårlig sag, da styrelsen meldte de nye leje-af-rå-kobberpriser ud. Det skete i følge Comon "lillejuleaften om eftermiddagen". Et godt tidspunkt, da der først ville blive skrevet om sagen den 27. december.

Man aner, at Andreas Krog - som den drevne journalist han er - er utilfreds med dette tidspunkt, med det faktum, at han ikke kunne få fat i nogen til at kommentere nyheden og at han mener, at man med vilje har meldt denne (dårlige) nyhed ud på et tidspunkt, hvor den nemt vil blive glemt. Cadeau til hr. Krog for at have skrevet om det alligevel, selv om det først skete den 27. december (hvor CW nævnte den i korte nyheder).

Nu har jeg jo så som selvgald blogger skrevet det, som Andreas Krog kun antyder:at ITST med vilje har offentliggjort en dårlig nyhed på et tidspunkt, hvor den nemt vil blive glemt. Man ihukommer, hvordan en af Blairs spindoktorer mistede sit job, efter at hun den 11. september 2001 havde sendt en intern mail ud om, at efter samme dags terrorangreb i USA på WTC, Pentagon og en mark i Pennsylvania var det en god dag til at "begrave dårlige nyheder" på.

Nu skal man ikke sammenligne en mindre end forventet nedsættelse af den danske kobberlejepris med terrorangrebet i USA i september 2001. Men fremgangsmåden ligner da mere end rigeligt.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.