Right on targIT
mandag 23. august 2004 kl. 14:32

Top100-nørder

Wired (selve diagrammet er desværre ikke på nettet) har lavet et diagram, hvori 100 IT-personligheder listes ud af x-aksen efter hvor seje de er, mens de efter y-aksen listes efter, hvor nørdede de er.

Mest nørdet og usej er Bill Gates, mens den mest seje nørd (selvfølgelig, fristes man til at sige, jf. mit tidligere indlæg) er Steve Jobs. I den modsatte ende findes Ralph Nader, den trejde præsidentkandidat, som åbenbart hverken er sej eller nørdet. Endelig er Cornel West (?) kåret som den mest seje ikke-nørd.

Der er mange flere end disse fire, og man har yderligere givet dem farve efter beskæftigelse. Man ser, hvordan teknikere ligger i øverste højre hjørne, mens underholdningsbranchen er rigt repræseneteret i 1. kvadrant. I tredje kvadrant (hverken sej eller nørdet) findes politikere og forretningsfolk, mens fjerde kvadrant har en del mediefolk.

Så meget for den amerikanske udgave. Det vil være helt oplagt at lave en dansk udgave af samme diagram.

Masser af navne springer frem: Hvor skal Martin Thorborg ligge? Hvad med Helge Sander? Damgaard-brødrene? Casper Christensen? Tøger Seidenfaden? Statsministeren? Janus Friis? etc. etc. Den narcissistiske kan også overveje, hvor man selv hører til?

Det er bare om at gå i gang. Ideen er hermed givet videre.

Kommentarer

  1. af Thomas - mandag 23. august 2004 kl. 17:31

    Hvor ligger du selv hende Preben? Jeg mener du må placerede dig lige bag Steve Jobs!

  2. af Seraphim Proudleduck - fredag 22. oktober 2004 kl. 18:19

    Seo match med søgeordet seraphim proudleduck
    Har du mod på at tage imod en udfordring og du er i stand til at optimere et domæne med termen 'seraphim proudleduck' og hvis domænet har no.1 rank i Google den første dag i januar måned år 2005 kan du indsætte £1000 på din netbank konto som vinder af SEO matchen.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.