Right on targIT
fredag 23. januar 2004 kl. 14:56

Så desperate er SCO

Linux-selskabet (okay, måske et dårligt udtryk) SCOs chef har just sendt et brev til den amerikanske Kongres , hvori han påstår, at Linux er anti-amerikansk, kort sagt bør forbydes. Læs mere om brevet på f.eks. http://comon.dk/index.php?page=news:show,id=16434.

At inddrage Kongressen i forsøget på at få gennemført mærkelige ting er ikke nyt. Man ihukommer Qualcomms forsøg på det samme. Her argumenterede Qualcomm for, at der ikke skulle opstilles GSM-netværk i Irak, men derimod CDMA-baserede netværk (som Qualcomm så faktisk sidder på rettighederne til), også selv om det nærmeste andet CDMA-baserede land ville være Sydkorea. Opmærksomme læsere husker, at dette ikke blev udgangen på den sag: selvfølgelig blev det besluttet at sætte GSM-netværk op i Irak.

Faktisk virkede indslaget lige omvendt. Omend en marionetfigur blev brugt til at foreslå foreslaget (det var den lokale kongresmand Darrell Issa, og ikke Qualcomm selv), fremstod Qualcomm i industrien som desperate i deres forsøg på at få nogen til at bruge CDMA. Qualcomm blev til grin og fremstod bagefter ikke mere seriøse som forretningspartnere.

Nu har SCO så forsøgt det samme. Andres erfaringer tyder ikke godt. Aktionen kan måske derfor netop bedst beskrives som et eksempel på, hvor desperate SCO efterhånden er.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.