Right on targIT
mandag 23. juni 2003 kl. 11:46

Lad den, som er ren, kaste den første sten...

I sidste uge tiltrak den amerikanske senator Orrin Hatch sig sig opmærksomhed ved at foreslå, at man skulle destruere brugeres pc'ere, hvis der var ophavsretmæssigt beskyttet materiale på dem. Dette ville lære pirater at opføre sig ordentligt, mente senatoren. Dette var en hård udmelding i diskussionen om ophavsretsbeskyttelse.

Siden da har udviklingen ikke været i senatorens favør. Først opdagede man, at han website brugte software, som ikke overholdt den licens , som fulgte med. Man kunne således argumentere for, at Hatch selv var pirat og potentielt skulle udsættes for den behandling, han selv havde foreslået.

Denne fejl blev derefter hurtigt rettet, men senere blev det så kendt, at hans website har et link til et pornosite. Hvad enten linket skyldes et udløbet og overtaget domæne, en gedigen fejl eller et link, der med vilje var anbragt det, er det alt sammen dårlig presse for senatoren.

Stakkels senator. Her prøvede han at foreslå noget radikalt, og så ender det hele med, at han og hans kontor bliver til grin i pressen. Det er god gammeldags skadefryd, når den er bedst.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.