Right on targIT
mandag 13. januar 2003 kl. 21:52

Det må kunne gøres bedreI følge den danske presse - både den almindelige og IT-pressen - er der reelt kun to mennesker i Danmark, der har forstand på telekommunikation. Det er velkendt, at journalister har en lille bog, hvori de har navne stående på folk, som ved noget om et område, som de selv ikke fatter noget af eller ikke selv ved, hvad de skal mene noget om.

For telekommunikation indeholder denne bog to navne. Det sker, at journalisterne formår at finde en tredje person, der ved noget om det. Den opmærksomme læser ved godt, at der er tale om Torben Rune og John Strand, to ganske udemærkede eksperter indenfor deres område. De formår at promovere deres (små) konsulentfirmaer ganske udemærket.

Jeg formoder dog, at læserne og jeg hurtigt kan blive enige om, at to ikke er mange. Det er naivt, men man kan håbe på, at den ene eller de to en dag ikke længere gider udtale sig eller vil have penge for det. Det vil så blive sjovt at se, hvad pressen finder på. Det mest sandsynlige er, at pressen holder op med at dække området.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.