søndag 6. februar 2005 kl. 13:37

Krydderi på tilværelsen

Skidegodt!

Nu mangler vi bare at tillade de økologiske landmænd at sprøjte med pesticider og give deres dyr med genmodificerede foder, holde dem indespærret året rundt, pumpe dem med antibiotika, køre dem det halve kontinent rundt, inden de bliver slagtet, og hvad de konventionelle landmænd ellers har lov til.

Herved skulle de økologiske varer gerne blive billigere og dermed mere konkurrencedygtige over for konventionelle landbrugsvarer. Det ville være en stor sejr for miljøet, dyrene og de kommende generationer.

For os krakilere, der foretrækker at støtte producenter, der ikke tæver deres dyr med stokke og hælder kviksølv i grundvandet, kunne man så indføre et Ø2-mærke, som vi kunne kigge efter, når vi handler ind. Indtil selvfølgelig Ø2-landmændene får lov at hælde arsenik i maden og stikke tændte cigaretter i øjnene på deres dyr, når man i frihandelens navn lader reglerne for Ø2-mærket, der var stiftet i forbrugernes interesse, diktere af producenterne.

Fortsæt til trin 1. Selvom du passerer Start, inkasserer du ikke en hormonbøf.

Kommentarer

  1. af Christian - søndag 6. marts 2005 kl. 22:40

    Økologisk Landsforening er åbenbart ikke afvisende over for tanken om udfase Ø-mærket til fordel for et Ø2-mærke - se sidste afsnit i <http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=365670>. Det er spændende, hvor længe der går, inden historien gentager sig. Hvis man kigger på EU's vanvittige landsbrugspolitik, er der næppe megen tvivl om, at landmændende har fat i den lange ende.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.