søndag 29. februar 2004 kl. 22:46

Hvor' du fra?

Jokeren er meget i æteren for tiden med nummeret Havnen, der handler om fortræffelighederne ved Christianshavn. Nu bor jeg på den nærliggende og mindst lige så fortræffelige Kongeøen, så når jeg synger med, lyder den lidt anderledes:

Hvor' du fra?
Hvor' du fra?
Jeg' fra Amager

Og hvad så, siger du så. Ja, hvad siger du til mig, siger jeg til dig? Jo, det pudsige ved den sætning er, at den - udtalt på kongeømål - har ikke mindre end fem stavelser i træk, der rimer. Fascinerende, hva'? Det tror jeg da nok liiige det er, tror jeg.

I den forbindelse kan jeg tilføje, at jeg under den nylige æøå-dk-domæne-euforie - i desperation over, at mine bestillinger på hhv. sæd.dk og æd.dk blev overhalet i køen - erhvervede mig lorteøen.dk. Forslag til anvendelsesmuligheder modtages gerne.

Kommentarer

 1. af julie - onsdag 21. april 2004 kl. 19:59

  det er en pisse god sang top karakter til jokeren fed sang hvor du fra hvor du far jeg fra sydsjælland

 2. af AtoM - mandag 3. maj 2004 kl. 14:09

  Hvad med at give domænet til Bornholm. Den ville da passe fint :D

 3. af Christian - mandag 3. maj 2004 kl. 14:48

  Jeg har aldrig været på Bornholm (en alvorlig brist i min opdragelse), så jeg ved ikke så meget om den, udover at de har rundkirker og taler mærkeligt. Men de skal være velkomne til at henvende sig, hvis de er interesserede i domænet. De kan evt. bytte med nogle sild eller nogle krøllebølleis.

 4. af Anders - tirsdag 21. september 2004 kl. 13:54

  lav et sted hvor man kan brokke sig over andre øer. fyn.lorteøen.dk burde handle om hvorfor man er ved at blive kørt ned 30 gange i danmarks cykelby nr 1. sjæland.lorteøen.dk burde handle om sindsyge huspriser og piger fra brøndby.

 5. af hard-cool - fredag 19. november 2004 kl. 15:17

  den der har lavet denne hjemmeside er squ en fed spasser jeg siger fuck ham/HUN og så hedder det ikkke hva siger du til mig siger jeg til dig nej det hedder siger jeg til dig siger jeg til dig. og jokern er en taber som denne her hjemmeside

 6. af Christian - lørdag 20. november 2004 kl. 15:51

  Jeg er meget beæret over, at en kapacitet som hr. hard-cool har kunnet løsrive sig fra sine bruttonationalproduktbidragende sysler for at udøse af sin visdom her i mit udmyge hjørne af internettet.

 7. af Christian - lørdag 30. april 2005 kl. 17:14

  Jeg har smidt lorteøen.dk tilbage i puljen. Hvem får den først?

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.