søndag 22. februar 2004 kl. 00:31

Redakteurens hjertesuk

Jeg opdagede tilfældigvis, at nærværende site er opført på Troels' liste over links, han besøger hver uge. Udover at være beæret over dette, giver det også anledning til dårlig samvittighed, idet sitet ikke er blevet opdateret siden dinosaurerne (det tager nu engang lidt tid at komme sig oven på sådan et meteornedslag). Det søger jeg hermed at råde bod på ved dette meta-indlæg.

Jeg føler et vist pres, når jeg gennem længere tid har forsømt at skrive her. Jo længere tid der går, jo større opfatter jeg kravet til værkshøjde til det indlæg, der bryder radiotavsheden.

Dette selvpåtvungne præstationsdiktatur skal nu høre op. Fremover vil jeg ikke tøve med at skrive, selvom det eneste, jeg har på hjerte efter at have tiet i flere år, er et enkelt frækt ord.

Så "pik"!

Kommentarer

  1. af Troels Arvin - søndag 22. februar 2004 kl. 13:49

    Vel talt.

    Jeg har nu opdaget værdien af en RSS-feed læser (dansk ord søges?), så nu læser jeg kun din weblog, når der er ny i den ;-)

  2. af Christian - søndag 22. februar 2004 kl. 14:55

    Hvad med "RSS-udtag" som et pæredansk alternativ til RSS-feed? Der går nok lidt tid, før jeg tager det i min mund. "RSS-læser" er mere til højrebenet.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.