torsdag 24. juli 2003 kl. 22:53

Hop i havet

Det er nu dejligt med en fyraftensdukkert på vej hjem fra arbejde, så efter endt arbejdsdag lagde jeg vejen forbi Copencabana, der er det nye havnebad/strandhalløj, som er blevet etableret i Københavns Havn lige ved Fisketorvet, der ligger en spytklat fra mit arbejde. Men badet var netop ved at lukke for natten (de skulle måske have skiftet vandet i havnen?).

I stedet blev jeg henvist til ligeledes nye havnebad ved Islands Brygge, som jeg ikke havde set før - og det er sgu godt nok blevet lækkert! Sidste sommer lå der samme sted det pontonanlæg, der nu ligger ved Fisketorvet, men i år er der blevet bygget et permanent anlæg bl.a. med et vældig flot udspringstårn formet som stævnen på et skib.

Byggeriet blev lidt forsinket, bl.a. fordi man opdagede en svanerede på det sted, hvor anlægget skulle være. Og da der åbenbart (tænk engang) er regler om, at svanereder højst må flyttes 10 meter om dagen, så tog det lidt tid at komme i gang.

Det der med 5 meter-vipper er aldrig rigtig noget, jeg har gjort i, men i dag synes jeg faktisk, det var helt skægt (i hvert fald da jeg efter første spring var blevet overbevist om, at det ikke slog mig ihjel). Nu mangler jeg bare at justere min teknik, så landingen ikke føles som at blive slået i bollerne med et håndklæde.

Vi er plaget af fastlandsklima her i Buddinge, så det er rart at komme lidt til vandet i ny og næ og få vædet svømmehuden mellem tæerne og mærke den friske brise ruske i fortænderne. Nu flytter jeg heldigvis snart tættere på (læs: Amager), så lur mig om ikke jeg bliver fast inventar på Brygge-badet.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.