tirsdag 10. juni 2003 kl. 02:36

Annonce

Er der nogen, der vil købe min 2-værelses lejlighed med tilhørende egen have i Buddinge/Søborg? Den består af en rummelig stue, et mindre soveværelse, et køkken med plads til en lille spisekrog samt et relativt stort badeværelse.

Den ligger 500 m fra indkøbscenter, 800 m fra Buddinge Station og 400 m fra busstoppested bl.a. med bus direkte til Københavns Rådhusplads, DTU og Københavns Universitet på Nørre Allé samt to natbusser fra København. Turen til indre by tager ca. en halv time på cykel.

Som det fremgår af billederne er boligindretning ikke just det, jeg excellerer mest i. I anledning af fotografens besøg havde jeg dog muget gevaldigt ud og endda indkøbt såvel potteplanter som indhold til en frugtskål i håb om, at illusionen af hjemlig hygge ville gøre lejligheden mere indbydende at se på. Jeg ved ikke, om jeg narrer nogen, men jeg håber, at folk formår at abstrahere fra den sparsomme indretning.

Interesseret?

Kommentarer

 1. af Jan G. Nielsen - tirsdag 10. juni 2003 kl. 09:20

  Jeg vil ikke købe din lejlíghed, men blot kommentere at det var da en sjov alternativ måde at bruge sin blog på :)

 2. af Brian Andersen - onsdag 11. juni 2003 kl. 00:28

  Ja det må man sige, kunne ellers godt bruge en lille hybel der, men pengene rækker sq ikke længere end til måske en stol eller en sjov dørklokke.

 3. af Martin Mouritzen - søndag 15. juni 2003 kl. 20:37

  Jeg ville bare lige sige at det virker lidt dobbeltmoralsk, at du skriver alle dine links med "www." selvom de udemærket kan bruges uden, samtidig med at man ikke kan bruge "www.aggemam.dk" uden en lang søforklaring om hvorfor. :-)

 4. af Christian - søndag 15. juni 2003 kl. 22:31

  Nej da :-) Jeg ved ikke lige, hvorfor du har været forbi http://www.aggemam.dk, for mig bekendt har den adresse ikke været annonceret nogen steder. URL'en for nærværende weblog er http://aggemam.dk, så folk der af egen drift finder på at indtaste en anden URL i håb om at nå herhen, er overladt til dem selv - dvs. at jeg prøver faktisk at hjælpe dem lidt, idet den side, de i stedet når frem til, indeholder et link til en side, der prøver at forklare dem, hvorfor de ikke nåede derhen, hvor de forventede at nå. Det er måske ikke så brugervenligt men et (tvivlsomt) forsøg på at lære folk lidt om indernedded.

  At andre websites lader sig tilgå under flere forskellige aliaser er fint nok, og jeg ser ikke noget dobbeltmoralsk i linke til et side med "www" i navnet.

  Hvis jeg var et seriøst foretagende, der brugte mit website i kommercielt øjemed, så ville jeg da afgjort sætte sitet op, så http://www.aggemam.dk og http://aggemam.dk kunne bruges i flæng. Men nu er jeg et pjathoved, der ikke bruger sitet til noget videre seriøst, så derfor er der plads til den slags :-)

 5. af Peter Brodersen - lørdag 28. juni 2003 kl. 16:19

  Bare af nysgerrighed; hvor flytter du hen i verden?

 6. af Christian - søndag 29. juni 2003 kl. 18:03

  Til Lorteøen, også kendt som Københavns Manhatten.

  En af mine studiekammerater har købt en 5-værelseslejlighed på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard, hvor jeg flytter ind sammen med ham og hans kæreste.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.