mandag 13. januar 2003 kl. 23:01

Stjerne for en eftermiddag

I dag var der audition til en ny omgang Popstars.

Det blev jeg nødt til at prøve kræfter med. Jeg holder meget af at synge og får ofte at vide, at jeg er god til det, så nu ville jeg se, hvor langt jeg kunne komme i en konkurrence som denne.

Jeg mødte op kl. 10, hvorefter jeg ventede og ventede og ventede, indtil det hen ad 16-tiden blev min tur til at vise, hvad jeg kunne - hvilket åbenbart ikke var tilstrækkeligt (skandale! justitsmord!!!). Og så tog jeg hjem.

Det var nu lidt skuffende. Ikke så meget fordi jeg så ikke bliver popstjerne, men mest fordi jeg havde regnet med, at mit talent i det mindste rakte til anden runde, men ak! Jeg er dog alligevel glad for, at jeg gav det en chance.

Kommentarer

 1. af /many - mandag 13. januar 2003 kl. 23:45

  ... der er da også meget større respekt ved at være en af http://www.groenmandgaa.dk/ , end sådan noget egofedmefyldt medielir.

  Lad os høre en fortolkning af Weimarrepublikken (http://www.it-c.dk/people/svane/GMG/lyrics/weimar.htm) - jeg er sikker på at det kommer til at lyde fabelagtigt! ;o)

 2. af G - lørdag 18. januar 2003 kl. 19:10

  Hej....skulle bare høre hvad det så er for nogle sange man skal synge? altså mhvilke sange var på listen da i skulle til audition i kbh? Bare skriv til darkchild@sol.dk....tak....

 3. af Christian - søndag 19. januar 2003 kl. 13:24

  Saybia - The second you sleep
  Jon - Right here next to you
  Chad Kroeger - Hero
  A1 - Caught in the middle
  Westlife - Unbreakable

 4. af Preben - fredag 24. januar 2003 kl. 14:47

  Morsom overskrift. Godt spil på anerkendte udtryk.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg.