mandag 23. december 2002 kl. 01:45

Where everybody knows your name

Jan og Lars' ølbar slog i går for første gang dørene op for publikum. Der er sørme sket meget siden mit sidste besøg i byggerodet, så nu ligner det pludselig en rigtig bar. Der er blevet rigtig pænt og hyggeligt, og der er god øl, så udover hornmusik er der vel ikke meget mere, man kan ønske sig.

De første timer efter den officielle åbning kl. 16 var det mestendels familie og venner af indehaverne, der var mødt frem, herunder en del bekendte fra vores tirsdagsølklub. Mange af disse gode folk gik hen og blev sultne og lagde derfor vejen forbi en sandwichbar et par numre længede nede ad gaden. Her bemærkede den meget søde og snakkesagelige ekspeditrice, at alle os besøgende fra baren mindede meget om hinanden, idet vi var "gemytlige - og havde praktiske jakker" (dvs. gore-tex-frilufts-trekking-agtige jakker). De fleste af os er ingeniører eller edb-folk, så denne beskrivelse harmonerer vel udmærket med den generelle opfattelse af vores slags (det står læseren frit at være uenig). I hvert fald synes jeg, at det var en meget fin iagttagelse.

Nu må jeg hellere skynde mig at sige, at det kun var i anledning af åbningen, at baren var fyldt med folk i praktiske jakker. Alle med interesse for eller mod på at smage god øl er selvfølgelig velkomne uanset deres præferencer mht. overtøj - stedet kan varmt anbefales.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.