mandag 9. december 2002 kl. 22:45

Lykkelige omstændigheder

Min nye telefon er ca. halvt så stor som den gamleJeg har fået en lille ny. På billedet ses den lille familieforøgelse sammen med sin storebror, der nu omsider pensioneres (det er alderspræsidenten til venstre).

Jeg var i tvivl om, hvor vidt jeg skulle købe en Motorola T720 eller en Nokia 6610. Nokia'en kunne modsat Motorola'en byde på IrDA- og MMS-understøttelse mod til gengæld at være 1500 kr. dyrere. Jeg besluttede mig for Motorola'en.

Fredag kl. 11.50 bestilte jeg telefonen via Sonofons internetbutik, og i dag ankom den med posten. Ganske imponerende leveringstid - særligt i betragtning af, at de færreste butikker har telefonen på lager.

Jeg er ikke sikker på, at jeg helt har forstået, hvad jeg går glip af ved at fravælge MMS. Umiddelbart lyder det til blot at være en mere avanceret form for ringetoner og operatørlogoer og den slags pjat, hvilket jeg klarer mig lykkeligt foruden.

Opdatering: Her trekvart år efter købet er jeg efterhånden nået den konklusion, at jeg vist ikke rigtig er gået glip af noget væsentligt ved at have fravalgt MMS.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.