søndag 20. oktober 2002 kl. 20:21

Metroløb og -kørsel

I dag var så dagen, hvor slaget skulle stå. I går var vejrudsigterne ikke så optimistiske, så jeg var temmelig nervøs for, at regn og kulde skulle gøre det (yderligere) ubehageligt at løbe, men de bekymringer blev gjort til skamme. I solskin og tørvejr tilbagelagde jeg de 21,095 km i tiden 1:47:53.

Jeg har aldrig løbet halvmarathon før (jeg har i det hele taget ikke løbet ret meget), så jeg havde ikke så meget idé om, hvor lang tid det ville tage, men jeg havde nu troet, at det ville tage længere tid. Klaus kom i mål i 1:39:07, og Simon, som vi også havde fået lokket med, brugte 1:59:15.

Derefter var Klaus og jeg på metrosafari, dog lige en tand for tidligt til at vi kom med det tog, der måtte evakueres - det kunne ellers have været sjov. Men det er jo en fin lille metro. Den er blevet rost for at være meget enkel og stilren, men jeg synes nu godt, man kunne have pyntet lidt op med lidt kånsd og sårn. Men det kan man jo sætte op hen ad vejen. Nu gælder det først og fremmest om at få bygget city-ringen - derefter begynder det efterhånden at ligne noget :-)

Lige nu er mine ben lidt stive i det efter løbeturen. Nu må vi se, hvordan de har det i morgen. Mine kolleger har spået, at jeg ikke vil kunne gå på dem, men mon det går så galt ...

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.