torsdag 10. oktober 2002 kl. 18:11

Sportsidioti

Engang for længe siden fik jeg en konkurrencekupon hos McDonald's. Konkurrencen var afholdt af Form & Fitness under sloganet justify your rotten lifestyle. Jeg har nu ingen skrupler over min rådne levevis, men jeg udfyldte og afleverede alligevel kuponen.

I går blev jeg så ringet op af Form & Fitness. Konkurrencen var endnu ikke blevet udtrukket, så jeg havde ikke vundet noget endnu, men de ville gerne tilbyde mig en uges gratis prøveabonnement. Mig bekendt er motionscentre ikke blandt de få brancher, der af en eller anden grund har fået tiltusket sig undtagelse fra reglen om, at man ikke må ringe til folk for at sælge dem ting, men jeg skal da ikke kunne udelukke, at jeg ved min deltagelse i konkurrencen havde givet dem lov til at ringe.

Nå, men jeg sagde ja tak og aftalte en tid for lidt indledende instruktion på onsdag. Så må vi se, om jeg finder det sjovt, eller om det vil kede mig ihjel. Jeg er også spændt på at se hvilken type mennesker, der kommer sådan et sted.

Om halvanden uge skal jeg løbe metroløb (uanset om metroen når at åbne eller ej). Min mangeårige fornægtelse af sport smuldrer! Det kan ikke være sundt ...

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.