lørdag 14. september 2002 kl. 01:08

Tyndskid

Jeg er for relativt nyligt flyttet til Søborg. Da man ikke bare kan få leveret ADSL fra den ene dag til den anden, måtte jeg klare mig flere uger uden internetadgang hjemmefra. Den deraf følgende overdosis af fritid drev mig ud i at dyrke motion, nærmere konkret af løbe (jeg overvejede endda en overgang at melde mig ind i Form & Fitness, men den tanke kom jeg da heldigvis fra, inden jeg havde blødt 3000 kr. for et medlemsskab).

Det viste sig til min overraskelse, at jeg kunne løbe ganske langt uden at blive synderligt anstrengt. Så jeg fulgte Klaus' opfordring til at løbe en halvmarathon i Københavns Metroløb, der er afholdes i anledning af Metroens åbning den 19. oktober.

Nu synes jeg jo ikke, at der er grund til at overdrive træningen, men for god ordens skyld løb jeg mig lige en tur her til aften. Og jeg har nu lært på den hårde måde, hvorfor en portion koldskål er en meget dårlig bund, når man skal ud og løbe - heraf titlen på dette indlæg. Jeg vil undlade at uddybe med maleriske beskrivelser men blot anføre, at det var træls.

Kommentarer

Kommentarfunktionen er ikke aktiv for dette indlæg.